Førstehjælpskursus gennem Falck Healthcare

Husk denne fantastiske mulighed!

📅 Booking: Det er super nemt at booke dit førstehjælpskursus! Du skal blot udfylde bookingformularen via linket nedenfor, og en medarbejder fra Falck vil kontakte dig.

👉 [BOOK FØRSTE HJÆLPSKURSUS HER]

🆘 Førstehjælpskursus: Førstehjælp er en afgørende færdighed for alle dykkere, da det kan redde liv i nødsituationer under og over vandet. Med denne aftale får dykkerklubberne i DSF adgang til kvalificeret førstehjælpstræning fra Falck til en reduceret pris. Kurset varer 8 timer, og efter kurset vil du være i stand til at håndtere førstehjælpssituationer om bord på mindre fartøjer eller i forbindelse med søsport.

📚 Læs mere om kurset her: [Førstehjælp ombord på mindre fartøjer og i søsport (8 timer)]

💰 Pris: Ønsker du et heldagskursus for op til 16 personer, koster det kun kr. 7300 ekskl. moms. Ønsker du at fordele kurset over 2 dage, vil prisen være kr. 10689 ekskl. moms for op til 16 personer.

👨‍⚕️ Falck: Falck er en anerkendt udbyder af førstehjælpskurser og tilbyder skræddersyede kurser til en bred vifte af kunder, herunder sportsorganisationer. Med denne aftale får dykkerklubberne i DSF mulighed for at modtage den bedste førstehjælpstræning på markedet.

🤝 Samarbejde skaber værdi:  Ved at have adgang til førstehjælpstræning vil vores dykkerklubber være bedre rustet til at håndtere nødsituationer og give vores medlemmer den nødvendige viden og færdigheder til uddannelse samt tryg og sikker dykning.

Book et førstehjælpskursus i dag og vær med til at styrke sikkerheden i dykkermiljøet.